Enkel lasagne med chèvre & spenat

INGREDIENSER
portioner/st.
250 gram fryst bladspenat (1 pkt)
1 st stor gul lök
1 msk olivolja
150 gram chèvre-ost (200 g om du vill)
4 dl mjölk
10 st soltorkade tomater (marinerade)
1 tsk torkad basilika
1 paket färska lasagneplattor (200 g)
0,5 tsk salt
0,5 tsk peppar
lite riven ost på toppen om du vill.
GÖR SÅ HÄR
1. 1. Sätt ugnen på 200°C. Tina och krama ur bladspenaten. Skala och hacka löken. Fräs den och bladspenaten i olivolja i en stekpanna. Tillsätt 1/2 tsk salt och 1 krm grovmalen svartpeppar. 2. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare. Krydda med basilika, 1/2 tsk salt och 1/2 tsk peppar. 3. Varva ostsås, spenatröra och lasagneplattor i en gratängform. Sätt in i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar